Brillen

Ofwel monturen...

Brillen, ja brillen of te wel monturen, in alle vormen, maten, kleuren… teveel om op te noemen en teveel om op deze site te zetten. U moet gewoon vrijblijvend bij ons binnen lopen en u laten verrassen door de enorme keuze aan monturen.

Merken zoals o.a. THEO, Anne & Valentin, Chrome Hearts, MOSCOT, en FROST zijn een lust voor het oog. Maar ook alle andere minder bekende merken zijn de moeite waard om eens te komen aanschouwen. U zult bij ons géén RAY BAN, ARMANI, CHANEL, TOMMY HILLFINGER, etc., etc., aantreffen. Daar hebben wij al zeer lang geleden afstand van genomen. Wij gaan voor merken waar we volledig achter kunnen staan, qua design, qua kwaliteit, qua service. De meeste “mode” merken liften mee op hun naam en niet op hun kwaliteit. Daar passen wij voor.

Hebt u na het lezen van deze korte introductie en het zien op onze site van enkele getoonde modellen interesse. Loop dan gerust vrijblijvend bij ons binnen en laat u verrassen door een van onze medewerkers Joy,  Max, Caesarine of door mij natuurlijk!

Tot ziens in onze zaak!
Man2

Leuk om te weten

Het laatste nieuws...

Onze klanten...

...aan het woord