Lenzen

Lenzen zijn te verkrijgen in verschillende varianten, zoals daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Daarnaast zijn er torische lenzen en multifocale lenzen. Torische lenzen zijn geschikt voor mensen die een cilinder nodig hebben naast de gewone sterkte.

Multifocale lenzen hebben een leesgedeelte en zijn dus zowel geschikt voor het kijken van veraf als van dichtbij. Nieuw in het assortiment zijn de Silicon Hydrogel lenzen. Dit is een type zachte lens dat meer zuurstof doorlaat dan gewone lezen. Bijkomend voordeel hiervan is dat de ogen minder snel uitdrogen of vatbaar zijn voor infecties. Kleurlenzen zijn te verkrijgen op sterkte, maar ook zonder sterkte. De lenzen kunnen de kleur van de ogen veranderen al naar gelang uw wens. Wij hebben de volgende merken in het assortiment:

 

Acuvue, Air Optix, Avaira, Biofinity, Biomedics, Biotrue, CooperVision, Focus Dailies, Eye Definition, Freshlook, Proclear, PureVision, Softlens.

 

Alle merken zijn leverbaar met bijbehorende accessoires en lenzenvloeistof. Gemakkelijk online te bestellen tegen scherpe prijzen. Voor een meer persoonlijke service bent u altijd welkom in de winkel van Eric Mertens Optiek in Weert

 

Het volledig assortiment is te vinden op lensonline.nl

Man

Online lenzen bestellen Weert

Eric Mertens Optiek in Weert biedt u de mogelijkheid om online uw contactlenzen te bestellen. Dat doen we door een samenwerking met LensOnline.nl. LensOnline is een online aanbieder van contactlenzen, maar dan wel een die daarvoor gebruikmaakt van een netwerk van contactlensspecialisten. Oogzorg blijft tenslotte heel belangrijk, ook als u online uw lenzen koopt!

Naast de aandacht voor oogzorg spreekt ook de transparante werkwijze van LensOnline ons aan. Door de scherpe prijzen en het feit dat u van tevoren weet waar u aan toe bent, hebben we er vertrouwen in u een goed online adres te bieden als u even niet in staat bent naar de winkel te komen. Wilt u contactlensadvies op maat of koopt u toch liever in de winkel, dan blijft u uiteraard welkom in de optiekzaak van Eric Mertens Optiek in Weert.

LensOnline.NL

Eric Mertens Optiek in Weert werkt samen met LensOnline.nl. Hier bestel je snel en eenvoudig zachte lenzen voor internetprijzen. De service loopt vervolgens gewoon via Eric Mertens, zoals lenscontroles en oogmetingen. Zo profiteer je van de meest voordelige lenzen, en blijft de service zoals je gewend bent. Geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje.

LensOnline.NL

Leuk om te weten

Het laatste nieuws...

Onze klanten...

...aan het woord