Acuvue actie

In samenwerking met Johnson&Johnsen en Lens Online is er nu een actie op de daglenzen van het merk Acuvue. Bij aankoop van 2 doosjes daglenzen krijgt u 1 doosje gratis*! *Acuvue Moist en Oasys

lensonline actie

Essilor Crizal Sapphire UV

Essilor introduceert dé nieuwe ontspiegeling voor transparante en esthetisch heldere brillenglazen in een wereld vol reflecties. Ontdek de voordelen van Crizal Sapphire UV voor u als brildrager.

Lees meer

Welkom

Eric Mertens Optiek, sinds 1992 een begrip in Weert en verre omstreken. Eric en Caesarine zitten met hun zaak in een van de mooiste monumentale panden van de Maasstraat. Het team is in de loop der jaren uitgebreid met onze medewerkers Joy en Max.

 

Al snel werd duidelijk dat wat de consument wilde, Eric en Caesarine ook wilden.
Die aparte bril! Eric en Caesarine hebben daar natuurlijk in de loop der jaren goed op ingespeeld en hun collectie bestaat hoofdzakelijk uit monturen die je niet bij de grootgrutters kunt kopen.

 

Neen, wij verkopen bijzondere en mooie merken. Merken die helaas nog niet bekend zijn bij het gros van het kooppubliek, maar wel bij onze klanten en consumenten die opzoek zijn naar iets “ANDERS”. Die kunnen bij ons terecht voor die mooie bijzonder bril, die niet op elke hoek van de straat ligt.

 

Ook aan de kleine portemonnee wordt gedacht. Je kunt bij Eric Mertens Optiek voor ’n kleine honderd euro (€ 100,=) al terecht voor een montuur. Ook qua glazen kunt u bij Eric Mertens Optiek al terecht voor zo’n vijftig euro (€ 50,=) per glas inclusief een harde laag, UV-filter en een ontspiegeling.

 

Zo ziet u maar: Mooi hoeft niet duur te zijn!

 

Bent u nieuwsgierig geworden, loop dan gerust eens even vrijblijvend binnen bij ons in de Maasstraat in Weert op nummer 10 a. Kan niet missen want er hangt een mooie grote “RODE BRIL”* aan de gevel van het monumentale pand uit Anno 1914.

 

*Gemaakt door Mark Stribos Design Meubelmaker uit Weert.

Foto Team

Onze collectie

Brillen

Onze merken

Optiek in stijl...

Ons werk in beeld...

Interieur

Kijk bij ons binnen!

Fotoshoot in samenwerking met Make-Up Specialist

Op maandag 9 april is er van onze collectie een fotoshoot gemaakt in samenwerking met de mensen van Make-Up Specialist Weert

Metamorfoses

De metamorfoses zijn mogelijk gemaakt door Kapsalon Switch in Nederweert gelegen aan de Paulus Holtenstraat 5. Wilt U dit ook? Koop dan eerst een mooi montuur bij Eric Mertens Optiek en wij sturen u naar Kapsalon Switch!

Modeshow Charlain Donna

Modeshow 15-3-2018

Inspiratie

Foto's ter inspiratie - tot stand gekomen met de enthousiaste professionals van Makeupspecialist.nl

Leuk om te weten

Het laatste nieuws...

Onze klanten...

...aan het woord