Optiek in stijl...

Ons werk in beeld...

Eric Mertens

Eigenaar, Opticien en Contactlensspecialist. Samen met mijn vrouw Caesarine, sinds 1992 eigenaar van Eric Mertens Optiek. Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met de ogen van de klant. Ik doe de inkoop van mooie monturen en hou mij bezig met de strategie van het bedrijf voor nu en in de toekomst. Niet alleen oog-zorg vind ik heel belangrijk en staat in ons bedrijf op nummer 1, maar ook hoe de klant straks naar buiten gaat. Met toch wel een bril die bij haar/hem past! Want dat is een van onze visite kaartjes van ons bedrijf!

Caesarine Mertens

Mij komt u iets minder vaak in de winkel tegen. Ik ben vooral actief achter de schermen met o.a. brillen prijzen, boekhouding ed. Maar zo nu en dan spring ik bij in de winkel

Joy Sijben

Opticien en Contactlensspecialist, begonnen in 1999 bij optiek Strous- de Ruijter in Maastricht en daarna bij van Maaren in eindhoven. Sinds maart 2008 bij Eric en Caesarine werkzaam. Hier zit ik volledig op mijn plek, fantastische collectie brillen, top apparatuur en een mooie werkomgeving en daarbij fijne klanten. dus iedere dag fluitend naar mijn werk.

Max Meertens

Opticien en (Contactlensspecialist in opleiding). Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Eric en Caesarine en elke dag met veel plezier. Mij zul je 5 dagen in de week zien. Mijn passie ligt bij het uitvoeren van een goede oogmeting en een mooie bril uit zoeken voor de klant, zodat de klant met een grote glimlach naar buiten gaat. Tot snel!

Bentley

Onze Mascotte

Leuk om te weten

Het laatste nieuws...

Onze klanten...

...aan het woord