Hier een kort verhaal van een klant uit Amsterdam!

Sylvia Dreese

Een paar keer per jaar ga ik mijn verzameling frames uitbreiden bij Eric Mertens Optiek in Weert. Eigenlijk mijn meest favoriete opticien.

In de trein van Amsterdam Zuid naar Weert laat ik al Barok muziek door mijn oren glijden om mijn reis heerlijk te laten verlopen. Eenmaal in Weert aangekomen moet ik nog een stukje door het centrum lopen om in een van de mooiste straten van Weert, de Maasstraat, bij Eric Mertens binnen te lopen. Het pand waar Eric Mertens Optiek in huist is een must to see en opgetrokken in Barok stijl. De binnentuin waar je vanuit de zaak op uitkijkt behoort tot een van de “Groen Parels” van Weert.

Terug naar de monturen. Ik en mijn gezicht verdienen het allerbeste en daarom reis ik graag met de trein naar het zuiden toe. Omdat ik precies weet wat ik wil en zoek, springt Eric daar gelijk op in door mij het nieuwste van het nieuwste te tonen. Vaak heb ik zelf al wat uitgezocht, want de frames van Eric vallen op. En daar val ik op. Er is natuurlijk ook genoeg voor de wat behoudendere klant. Voor iedereen wat wils die daarmee ook de uitstraling wil creëren wat men voor ogen heeft.

Omdat mijn kapsel ook toe was aan iets nieuws, bood Eric mij een metamorfose aan. Dus bij het ophalen van mijn nieuwe monturen bracht Eric mij naar Kapsalon Switch te Nederweert. Daar kwam ik een salon terecht met een oase van rust. Ik heb mij goed laten informeren door Marie-Louise, eigenaresse van Kapsalon Switch, en liet haar gewoon haar gang gaan. Ze heeft een coupe en kleur getoverd waarin ik mij bijzonder happy voel. Zeker met mijn nieuwe monturen daarbij. Caesarine heeft me weer naar Weert gebracht. Eenmaal weer bij Eric in de zaak kon ik mij door mijn metamorfose niet meer beheersen en heb nog enkele monturen gestrikt. Overdreven misschien, maar mijn frames zijn voor mij gelijk een postzegelverzameling.

Kortom: Eric en Caesarine Mertens, Joy en Max… een enig team en mijn Hofleverancier voor montuurtjes!

Groetjes, Sylvia Dreese

Leuk om te weten

Het laatste nieuws...

Onze klanten...

...aan het woord

Peter en Betty-Jane uit Stellendam

‘We hebben sinds kort onze vaste opticien, Eric Mertens Optiek, in de Maasstraat in Weert. Het is ruim 150 km van waar we vandaan komen, maar zeker de moeite waard.’

Lees verder